Sponsring

Att sponsra föreningen Landskrona Makerspace gynnar många i samhället.

Föreningens engagemang sträcker sig över hela staden och vi försöker nå alla åldrar där intresse finns att vara kreativ och lära sig något nytt.

Föreningen drivs ideellt av en teknikintresserad styrelse och för att lyckas med vår målsättning behöver vi bidrag, gåvor och donationer från både privatpersoner, stiftelser och företag.

Hur kan ni hjälpa föreningen ?

Har ni teknikprylar, maskiner, utrustning eller möjligheten att sponsra föreningen Landskrona Makerspace så hör av er med telefonnummer till info@landskronamakerspace.se

 

 

SPONSORER:

Åter till startsidan

”Klimatsmart, vertikalt, inomhusodlat, året runt.”
Neco AB tar fram nyckelfärdiga lösningar för inomhusodling av frukt och grönsaker, året runt.

 

 

DataPryl

Vi på DataPryl har lång erfarenhet av teknisk service med många nöjda kunder och vi vill sprida denna service i, och runt om kring, hela Landskorna och samtidigt gynna vår kommuns rika föreningsliv.

Därför kommer vi att erbjuda alla som drar nytta av vår service eller köper produkter hos oss att tillsammans med oss göra en samhällsinsats och bidra till sin favoritförening.

Genom att helt enkelt säga till oss vilken förening man vill sponsra när man handlar så går 10% av service och 3% av produkter till föreningen.

Kunden behöver inte göra något annat – och det ända föreningen behöver göra är att informera sina medlemmar.

Tillsammans kan vi både lösa IT-problem och stärka Landskronas föreningar.

www.datapryl.se

 

 

 

[ Ditt bolag ]

[Beskrivning]

 

 

 

 

Sponsringsmål:

  •   Hyra för verksamhetsåret 2019
  •  Internet